spacer.png
 

Programe de Cercetare și Proiecte Internaționale

Cercetarea la Institut este efectuată de către laboratorul Institutului și, de asemenea, de către grupuri de cercetare. Laboratorul realizează cercetările în cadrul unor programe și proiecte finanțate de către Institut, precum și  de către agenții și companii din industrie în diferite părți ale lumii.

În 2014, Institutul, în colaborare cu Fundația Keshe, a participat în 5 proiecte: 3 proiecte din programul de decontaminare, 1 proiect din programul pentru sănătate, 1 proiect din programul de creere și testare de materiale.

 

Cooperare Industrială

KF SSI dezvoltă diverse forme de cooperare în cercetare și dezvoltare cu companii industriale. Cooperarea pe bază de proiect este facilitată de cereri și planificări de la companii din diverse sectoare industriale care văd întrebuințarea Tehnologiei Plasmatice MAGRAVS drept o oportunitate pentru noi dezvoltări în sectorul lor de muncă. Institutul este deschis la orice idei noi, finanțări sau implementarea de noi proiecte unde Tehnologia Plasmatică MAGRAVS poate fi folosită ca avantaj în comparație cu alte tehnologii industriale. Majoritatea proiectelor durează 1 an însă unele pot dura și doar câteva luni iar altele pot continua și pentru câțiva ani. Munca pe proiect în colaborare cu industria este o sursă importantă de venit pentru Institut.