spacer.png
 

Despre KF SpaceShip Institute (KF SSI)

KF SSI este stabilit pentru a educa industria, organizațiile și oamenii cum să dezvolte sisteme și tehnologii bazate pe cunoștințele de la Keshe Foundation.

Scopul KF SSI este de a educa și îndruma fiecare persoană care participă la aceste programe pentru a iniția înțelegerea în totalitate a principiilor despre funcționarea sistemelor universale. KF SSI furnizează știința pentru a fi capabili să supraviețuim oriunde in Univers, folosind technologiile plasmatice MAGRAV într-o manieră pașnică. 

KF SSI invită oamenii din toate ariile, de la experți bine pregătiți până la indivizi care doar sunt dornici și dispuși să învețe. Nu există condiții pentru aplicanți în afară de semnarea Tratatului de Pace Mondială pentru dezvoltarea pașnică a tehnologiilor Magrav. Mediul de învățământ la KF SSI este deschis și adaptive. Accentul se pune pe dezvoltarea unei înțelegeri profunde a principiilor, în loc de acumularea de cunoștință empirică. Studenții noștri vor fi inițiați în bazele principiilor plasmatice Magrav și aplicațiile legate de poziționarea gravitațională activă,  în creerea de noi materiale, producția de energie și beneficii pentru sănătate.

KF SSI este, în primul rând, o organizație ce se concentrează pe spațiul cosmic și are ca prioritate înțelegerea și învățarea tuturor aspectelor legate de supraviețuirea în astfel de condiții. Studenții și absolvenții își vor crea oportunități de slujbe ce vor susține tehnologiile KF SSI și crea companii derivate în seriviciul umanității pe Pământ. Combinația unică de cunoștințe teoretice și instruire practică va da posibilitatea studenților KF SSI să-și dezvolte o înțelegere despre cum funcționează Universul ce nu este disponibilă nicăieri în altă parte.